TÉT Teleki Épterv Kft - lakás felujítás, teljes átépítés

Generálkivitelezés - gondolattól az átadásig

Minőségi lakásfelújítás egy kézből, tételes költségvetés alapján, korrekt áron, komoly referenciákkal. Ön időt, pénzt és felesleges bosszúságot takarít meg, ha otthona átalakítását profi szakembergárdára bízza.
Teljeskörű ügyintézés keretében mi végezzük az egyeztetéseket a közművekkel és a szakhatóságokkal is. Önnek egy faladata van csupán, dőljön hátra és álmodja meg a falak színét és a burkolatokat.
Vagy bízza akár ezt is ránk, bízza belsőépítész kollégánkra.

A cél közös, hiszen egy egyedi igények alapján megtervezett és kivitelezett lakás Önnek hosszú évekig megelégedésére szolgál, míg nekünk egy újabb referenciát és elégedett ügyfelet jelent.
Lakását a garzontól akár a több száz négyzetméteres loft lakásig felújítjuk akár luxus minőségben is a határidők mindenkori betartásával.

Természetesen különálló szakipari munkákat is végzünk, tevékenységeink:

Gyakran feltett kérdés, hogy mennyi időt vesz igénybe egy teljeskörű lakásfelújítás. Egy cca 80 m2-es lakás teljes átalakítására (víz-gáz-fűtés, elektromos hálózat cseréje, hidegburkolás, parkettázás, gipszkartonozás, festés) esetében általában 8 hétre szerződünk. Teljeskörű kivitelezésünkkel Ön időt és pénzt takarít meg. Forduljon hozzánk bizalommal!