TÉT Teleki Épterv Kft - REHAU nyílászárók értékesítése

Generálkivitelezés - gondolattól az átadásig

2003 óta hivatalos viszonteladóként forgalmazunk német minőségű REHAU műanyag nyílászárókat. Kivitelezőként nem tartunk fenn bemutatótermet, így Ön lényegesen kedvezőbb áron rendelheti meg az egyedi méretekben és színekben is gyártott kiváló minőségű ablakokat, ajtókat.

Az építtetők olyan nyílászárókra vágynak, amelyek kiváló minőségűek, ugyanakkor gazdaságosság szempontjából is meggyőzőek! Ez a REHAU nyílászáróknál alaptulajdonság! Győződjön meg róla Ön is!

  • Megnyerő design: a REHAU ablakok fényes profilfelületükkel minden épület előnyére válnak.
  • Tömítettség: két körbefutó tömítésvonal tartja távol a huzatot, a port és a nedvességet, így eredményezve kellemes klímát az Ön lakóterében, irodájában.
  • Szellőzés: a REHAU teljes szellőztetési kínálattal gondoskodik az optimális klimatikus viszonyokról.
  • Használati komfort: a REHAU Basic-Design profilból készült ablakok játszi könnyedséggel nyithatók és csukhatók az Ön kényelme érdekében.
  • Betörésbiztonság: az ablakprofilok optimálisak a speciális záróelemek fogadásához, kiegészítő biztonsági intézkedések meghozatalával a betörésbiztonság szintje hatékonyan növelhető.
  • Hanggátlás: élvezze a nyugalmat a REHAU Basic-Design ablakokkal! Megfelelő üvegezéssel optimális hangszigetelés érhető el.
  • Könnyen ápolható: fényes felület, és a sima, ferde tokfalc miatt könnyű tisztítani az ablakokat, s a profilfelületek még antisztatikummal is kezeltek az állagmegóvás érdekében.
  • Értékállóság: a REHAU Basic-Design profiljainak alapanyagául szolgáló RAU-PVC kiemelkedő tulajdonságai révén élen járó tulajdonságokkal bír a nyílászárók piacán.

Ha Ön nem az abszolút értelemben vett legolcsóbb ablakgyártót keresi, hanem a tényleg minőségi műanyag ablakok között az egyik legkedvezőbb árút, akkor keressen minket! Mi nem kizárólag forgalmazzuk a REHAU ablakokat, de azokat szakszerűen be is építjük, illetve csere esetén a régieket kibontjuk, elszállítjuk.
Általunk beruházása biztonságban van, mert mi 10 év szavatosságot vállalunk a profilra!


Kérjük, válassza ki az önnek leginkább megfelelő profiltípust: PROFILTÍPUS VÁLASZTÁS