TÉT Teleki Épterv Kft - iroda(ház) és üzlet felujítás, átépítés

Generálkivitelezés - gondolattól az átadásig

Azon kedves közületi ügyfeleinknek kínáljuk teljeskörű építőipari szolgáltatásunkat, akiknek fontos az igényes, precíz kivitelezés, a teljeskörű ügyintézés, a határidők mindenkori betartása és a versenyképes ár.

Referenciáink között éppúgy megtalálható az egyszemélyes kis körúti üzlet, mint a többszintes komplett irodaház átépítés.


Készséggel vállaljuk plázákban található üzlethelyiségek felújítását, átépítését éjszakai munkavégzéssel is, így biztosítva Önnek üzlete zavartalan nyitvatartását.

Vállaljuk leendő üzlete, irodája belsőépítészeti terveinek elkészítését is, valamint egyedi irodabútorok és üzletberendezések tervezését, legyártását, helyszíni beszereléssel.

Velünk Ön mentesül az időigényes szervezési, logisztikai és koordinálási feladatoktól. Fővállalkozóként végzett munkákra - a teljes kivitelezést egy kézben tartva - teljeskörű jótállást vállalunk.
Bízza irodája, üzlete felújítását, belsőépítészeti kialakítását, megjelenését profi kivitelezőkre! Bízza ránk!

Ne feledje, ez az Ön vállalkozása. Igényes kivitelezéssel biztosítani tudja ügyfelei, partnerei elégedettségét, mely pozitívan fog hatni Ön és kollégái közérzetére, tárgyalásai kimenetelére, illetve az eladások növelésére.