TÉT Teleki Épterv Kft - REHAU nyílászárók értékesítése

Generálkivitelezés - gondolattól az átadásig

A háromkamrás profilkialakítás és a kettõs ütközõtömítés mellett a profil 1,69W/m2KkR értékû. A levegõ hõszigetelõ hatására építõ háromkamrás profilkialakítás és a 60mm-es szerkezeti mélység garantálja a legjobb hõszigetelést.
Óvja a környezetét, energiát, s ezáltal fûtési költséget takarít meg.

Lekerekített szárny. Kelemes lekerekített élek. A jellegzetes lekerekítések és a tiszta vonalvezetés modern, igényes megjelenítést kölcsönöz a REHAU Basic-Design ablakoknak. A formák és színek nem szabnak határt vágyainak. Háza tündöklõ ékköve.
A négykamrás profilkialakítás gondoskodik a jó hõszigetelésrõl. A kettõs ütközõtömítéssel a profil 1,6W/m2KkR értékû. A 35 mm-es merevítésnek kialakított nagy merevítési kamra tartós, jelentõs stabilitást eredményez. Ötkamrás profilkialakítás A levegõ hõszigetelõ hatására építõ ötkamrás profilkialakítás és a 70mm-es szerkezeti mélység garantálja a legjobb hõszigetelést. A merevítéssel 1,1W/m2KkR értékû. A REHAU Brilliant-Design ablakok akár alacsony energia felhasználású épületekhez is megfelelõek.
Bejárati ajtók típusának kiválasztása előtt kérjük válassza ki hogy HURST panel, betétes Rehau ajtót, vagy REHAU profilból összeállított bejárati ajtót szeretne.